RHOONSEBAAN

De 38 bedrijfspanden van het door Get Real Properties afgeronde nieuwbouwproject Rhoonsebaan zijn in 2019 naar volle tevredenheid opgeleverd. De bedrijfsunits zijn gebouwd op het kleinschalige bedrijventerrein Portland te Rhoon, gelegen langs de doorgaande weg Rhoonse baan en alle bedrijfspanden zijn inmiddels actief in gebruik.

38 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

De 38 multifunctionele bedrijfsunits die zijn opgeleverd bieden optimale flexibiliteit voor de hedendaagse ondernemer. De bedrijfsunits zijn standaard casco opgeleverd zoals destijds beschreven in de technische omschrijving.

De bedrijfsunits zijn na oplevering geheel naar eigen inzicht ingedeeld. Bijvoorbeeld als kantoor, showroom, atelier, werkplaats, bedrijfsruimte, magazijn, opslag, productie- en handels-activiteiten. Alle bedrijfsunits beschikken over een zelfstandige entree en een hoge overhead deur.

Het gebouw is volgens de modernste normen en eisen gebouwd. Het is bovendien eenvoudig mogelijk om meerdere bedrijfsunits samen te voegen omdat de bedrijfsunit scheidende wanden niet noodzakelijk zijn voor de draagconstructie van het gebouw.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contact formulier.

Contact formulier