SEGGELANT II BRIELLE

In de eerste helft van 2021 is het project Seggelant II in Brielle opgeleverd. Alle bedrijfsunits zijn inmiddels verkocht. Lees hier meer over dit inmiddels afgeronde project.

24 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

De 24 multifunctionele bedrijfsunits bieden optimale flexibiliteit voor de hedendaagse ondernemer. De bedrijfsunits worden standaard casco opgeleverd zoals omschreven in de technische omschrijving.

De bedrijfsunits kunt u na oplevering geheel naar eigen inzicht (laten) indelen. Bijvoorbeeld als kantoor, showroom, atelier, werkplaats, bedrijfsruimte, magazijn, opslag, productie- en handels-activiteiten. Alle bedrijfsunits beschikken over een zelfstandige entree en een hoge overhead deur.

Het gebouw wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd. Het is eenvoudig mogelijk om meerdere bedrijfsunits samen te voegen omdat de bedrijfsunit scheidende wanden niet noodzakelijk zijn voor de draagconstructie van het gebouw.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contact formulier.

Contact formulier