Project

In de tweede helft van 2021 zal worden aangevangen met de bouw van het project Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis. De oplevering staat momenteel gepland voor 2022.

24 multifunctionele bedrijfsunits

De 24 multifunctionele bedrijfsunits bieden een flexibele werkruimte voor de hedendaagse ondernemer met een functioneel en praktisch werkklimaat. De bedrijfsunits worden standaard casco opgeleverd zoals omschreven in de technische omschrijving.

De bedrijfsunits kunt u na oplevering geheel naar eigen inzicht (laten) indelen. Bijvoorbeeld als kantoor, showroom, atelier, werkplaats, bedrijfsruimte, magazijn, opslag, productie- en handels-activiteiten. Alle bedrijfsunits beschikken over een zelfstandige entree en een hoge overhead deur.

Het gebouw wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd en er kan uiteraard met uw wensen rekening worden gehouden. Ook is het eenvoudig mogelijk om meerdere bedrijfsunits samen te voegen omdat de bedrijfsunit scheidende wanden niet noodzakelijk zijn voor de draagconstructie van het gebouw.

GEBOUW 1: RECHTERZIJ GEVEL

GEBOUW 1: VOORGEVEL

GEBOUW 1: ACHTERGEVEL

GEBOUW 1: LINKERZIJ GEVEL

GEBOUW 2: RECHTERZIJ GEVEL

GEBOUW 2: VOORGEVEL

GEBOUW 2: ACHTERGEVEL

GEBOUW 2: LINKERZIJ GEVEL

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contact formulier.

Contact formulier