Over Get Real Properties

Richard van Leent (53) komt uit een aannemersfamilie en is inmiddels al ruim 30 jaar ondernemer.

Richard begon zijn carrière op jonge leeftijd als timmerman bij Van Leent Bouwbedrijf b.v. uit Poeldijk, het bedrijf van zijn vader en oom. Toen hij in de gelegenheid werd gesteld om een oude school te kopen, nam hij zijn kans waar. Na de sloop van de school heeft hij op deze locatie succesvol een appartementencomplex ontwikkeld en daardoor werd hij al op 23 jarige leeftijd een serieuze speler binnen de vastgoedmarkt. Uiteindelijk heeft Richard 28 appartementencomplexen gerealiseerd met zijn bedrijf Rima Vastgoed.

Founder van Flügel

Na dit avontuur was het tijd voor iets anders: Flügel; een 20ml shot drankje in een klein flesje. Het werd, en is nog steeds, het nummer één shotje van Nederland maar ook in het buitenland is Flügel zeer succesvol. Het eveneens zo populaire drankje Boswandeling is door Richard in 1997 toegevoegd aan het assortiment van Flügel. In 1999 verkocht Richard zijn aandelen in Flügel om terug te keren naar het vastgoed. Dit keer als specialist in kleine bedrijfsunits. Toen Richard zijn aandelen in het bedrijf Twins Investements in 2009 verkocht had hij meer dan 1.200 ontwikkelde bedrijfsunits op zijn naam staan en was hij de nummer 3 ontwikkelaar van kleine bedrijfsunits in Nederland (aldus PropertyNL magazine nr.17, 30 oktober 2008).

Inmiddels heeft Richard het bedrijf Get Real Enterprises B.V. opgericht. Dit bedrijf bestaat onder andere uit Get Real Energy Drink en Get Real Properties. Get Real Properties heeft in 2018/2019 haar eerste project succesvol afgerond. Op de Rhoonsebaan in Rhoon is een bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld bestaande uit 38 bedrijfsunits. In 2020-2021 is het bedrijfsverzamelgebouw Seggelant II in Vierpolders, bestaande uit 24 bedrijfsunits, ontwikkeld en succesvol opgeleverd. Momenteel is  Richard bezig met het derde project van Get Real Properties namelijk de nieuwbouw van 24 bedrijfsunits genaamd Kickersbloem in Hellevoetsluis.

Mede door Richard zijn jarenlange ervaring wordt zijn werkwijze gekenmerkt door een no-nonsense mentaliteit, hanteert hij korte lijnen en heeft hij kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Voor meer informatie is Richard bereikbaar op telefoonnummer 0174 – 385 240 of via e-mail: info@getrealproperties.nl.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contact formulier.

Contact formulier