Locatie

Kickersbloem 3 ligt in Hellevoetsluis. Kickersbloem 3 aan de Voltaweg ligt aan de N57 vlakbij de A15. Hierdoor zijn Rotterdam, het havengebied en de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden goed bereikbaar.

Projectlocatie

Voltaweg
Hellevoetsluis
(0174) 385 240
info@getrealproperties.nl

LOCATIE EN BEREIKBAAR­-HEID

Kickersbloem 3 is een splinternieuw bedrijventerrein gelegen in Hellevoetsluis. Kickersbloem 3 aan de Voltaweg ligt aan de N57 nabij de uitvalswegen naar de A15 hierdoor zijn Rotterdam, het havengebied en de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden goed bereikbaar.

De in aanbouw zijnde nieuwe Blankenbergtunnel onder de nieuwe waterweg moet de A15 bij Rozenburg en de A20 bij Maassluis met elkaar gaan verbinden. Een ideale locatie voor uw bedrijf en uw medewerkers!

GEMEENTE HELLEVOETSLUIS

Hellevoetsluis is als gemeente geleidelijk gegroeid wat is terug te zien in de lokale economie. Van kleine, lokale ondernemers tot grote internationale bedrijven. Verbindend ondernemen staat in Hellevoetsluis centraal: elkaar opzoeken, kennis en initiatieven delen en gezamenlijk naar de toekomst kijken.

Dàt is ondernemen in Hellevoetsluis en  liggen er kansen voor iedere ondernemer. Al met al, als u kiest voor onze bedrijfsunits op bedrijventerrein Kickersbloem 3  dan maakt u een goede keuze.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contact formulier.

Contact formulier