Procedure

Het kopen van een bedrijfsunit is een hele stap. Hieronder staat een heldere uitleg over de procedure die u globaal doorloopt wanneer u een bedrijfsunit bij ons wilt kopen. Wel zo handig en u komt later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Oriëntatie

U bekijkt op uw gemak onze website. Hier vindt u alle informatie over het project en onze werkwijze. Ook kunt u tekeningen en overige projectinformatie downloaden. Als u vragen heeft dan kunt u ons bellen of u neemt contact op via deze website. Wij zitten voor u klaar.

Afspraak- en kennismaken

U bent na het oriënteren geïnteresseerd in een bedrijfsunit (of meerdere) en wilt graag een afspraak maken. U neemt contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend.

Een optie nemen

Als u weet welke bedrijfsunit u wilt kopen dan kunt u een optie nemen. Dit kunt u regelen per e-mail of gewoon met een simpel telefoontje. Door het nemen van een optie ben u zich er van verzekerd dat de bedrijfsunit van uw keuze voor u is gereserveerd. U heeft het eerste recht om de bedrijfsunit te kopen. Een optie is geheel vrijblijvend. U hoeft geen contracten te ondertekenen om een optie te plaatsen. De optie kunt u om elke willekeurige reden verbreken zonder dat dit consequenties heeft.

U beslist tot koop

Gefeliciteerd! U heeft een goede keus gemaakt en wilt definitief de bedrijfsunit van uw keuze kopen. Er volgt een afspraak voor het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst.

Tekenen koop- / aannemings­overeenkomst

Bij deze akte gaan koper en verkoper een overeenkomst aan, waarbij de koper zich onder meer verplicht tot betaling van de koop-/aanneemsom van de bedrijfsunit(s), terwijl de verkoper zich verplicht tot de bouw van de bedrijfsunit(s) en de levering van de daarbij behorende grond.

Start bouw en eigendoms­overdracht

De bouw van de 24 bedrijfsunits aan de Voltaweg in Hellevoetsluis start wanneer 60% is verkocht en er een bouwvergunning is verkregen. Dan vindt ook de eigendomsoverdracht plaats bij de projectnotaris.

Meer- en minderwerk

Als u bedrijfsunits wilt koppelen dan kan er sprake zijn van minderwerk. Wij bieden geen keuzelijst voor meerwerk. Het enige wat standaard geboden wordt tegen een meerprijs is een elektrische bediening met afstandbediening voor de transportdeuren die standaard handbediend worden uitgevoerd.

Uitvoering bouw en opleverings­prognose

De bouw werkzaamheden vinden plaats binnen een termijn die is vastgesteld in de koop-/aannemingsovereenkomst. Tijdens de bouw zullen de laatste ontwikkelingen rondom het project op Facebook worden geplaatst. Naarmate de bouw vordert zal er een opleveringsprognose worden gegeven.

Oplevering/ sleutel­overdracht

Wanneer de bedrijfsunit geheel is afgebouwd, wordt deze aan u opgeleverd en krijgt u de sleutel.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contact formulier.

Contact formulier