Locatie

Seggelant II ligt in een groenrijk gebied tussen Nieuwland, Zuurland en Brielle. Via de A15 en de N57 is Seggelant II prima te bereiken. Bovendien wordt er gewerkt aan een extra ontsluiting via de nog te bouwen Maasdeltatunnel.

Projectlocatie

Seggeweg
Brielle
(0174) 385 240
info@getrealproperties.nl

LOCATIE EN BEREIKBAAR­-HEID

Seggelant II is een splinternieuw bedrijventerrein gelegen in Vierpolders, gemeente Brielle. Seggelant II aan de Seggeweg ligt aan de N57 nabij de uitvalswegen naar de A15 hierdoor zijn Rotterdam, het havengebied en de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden goed bereikbaar. De in aanbouw zijnde nieuwe Maasdeltatunnel onder de nieuwe waterweg moet de A15 bij Rozenburg en de A20 bij Maassluis met elkaar gaan verbinden. Een ideale locatie voor uw bedrijf en uw medewerkers!

GEMEENTE BRIELLE

Brielle is als gemeente geleidelijk gegroeid wat is terug te zien in de lokale economie. Van kleine, lokale ondernemers tot grote internationale bedrijven. Verbindend ondernemen staat in Brielle centraal: elkaar opzoeken, kennis en initiatieven delen en gezamenlijk naar de toekomst kijken. Dàt is ondernemen in Vierpolders, gemeente Brielle en liggen er kansen voor iedere ondernemer. Al met al, als u kiest voor onze bedrijfsunits op bedrijventerrein Seggelant II dan maakt u een goede keuze.

Downloads

De bestanden openen in een nieuw tabblad en kunnen daarna gedownload worden.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contact formulier.

Contact formulier