Het project

In het 1e kwartaal van 2020 zal worden aangevangen met de bouw van het project (onder voorbehoud van de omgevingsvergunning en de stikstof- en milieuregeling). De oplevering is gepland in het 1e kwartaal van 2021 .

24 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

De 24 multifunctionele bedrijfsunits bieden optimale flexibiliteit voor de hedendaagse ondernemer. De bedrijfsunits worden standaard casco opgeleverd zoals omschreven in de technische omschrijving.

De bedrijfsunits kunt u na oplevering geheel naar eigen inzicht (laten) indelen. Bijvoorbeeld als kantoor, showroom, atelier, werkplaats, bedrijfsruimte, magazijn, opslag, productie- en handels-activiteiten. Alle bedrijfsunits beschikken over een zelfstandige entree en een hoge overhead deur.

Het gebouw wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd. Het is eenvoudig mogelijk om meerdere bedrijfsunits samen te voegen omdat de bedrijfsunit scheidende wanden niet noodzakelijk zijn voor de draagconstructie van het gebouw.

GEBOUW 1: RECHTERZIJ GEVEL

GEBOUW 1: VOORGEVEL

GEBOUW 1: ACHTERGEVEL

GEBOUW 1: LINKERZIJ GEVEL

GEBOUW 2: RECHTERGEVEL

GEBOUW 2: ZIJGEVEL

GEBOUW 2: ACHTERZIJGEVEL

GEBOUW 2: LINKERGEVEL

Downloads

De bestanden openen in een nieuw tabblad en kunnen daarna gedownload worden.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contact formulier.

Contact formulier